web analytics

“ Zal ik m een maatje groter pakken?”

Premiere Mary Poppins

Zoals sommigen van jullie misschien al wisten ben ik dit jaar heel veel les aan het geven, musical les! Echt kei leuk om te doen, al die kids die graag beroemd willen worden.

Ook zo grappig om de hele tijd aangesproken te worden met: Juffrouw, juffrouw…

En die verhalen die ze meebrengen. Over losse tanden, diëten van te dikke moeders en wie de meest schorre stem had na kamp….

Nu is het zo dat de zomer er weer aan zit te komen, wat betekend dat de lessen straks stoppen.

Fijn voor de kids, niet fijn voor Bennie’s bankrekening! Dus daar moest een oplossing voor komen. Gelukkig ga ik dit najaar weer een productie doen, een hele leuke! Waar ik iets heel anders ga doen als jullie van me gewend zijn. Zodra t allemaal officieel is, horen jullie het natuurlijk!

Enniehoe…Bovenstaande betekend dat ik van Juni tot eind Augustus iets moest bedenken. Hoe kom ik aan geld…Mmmmm even denken:

Serveren heb ik afgelopen zomer geprobeerd, maar na zes keer op mijn kont te zijn getikt met de woorden: “ nog tien bier mop!” dacht…Neeeeeeeeeee, dat nooit meer!

Dan de thuiszorg, lijkt me wel wat. Een beetje poetsen en ondertussen thee drinken en een lekker kletsen met die oudjes, vinden ze alleen maar fijn. Allen bij de gedachte: poep van de muren krabben en de hele dag in een naar blik-groente-soep-ruikende-sauna lopen, valt dat ook af. Dus wat blijft er dan over….Precies, mijn lichaam verkopen! Vandaar de titel!

Neeeeee, natuurlijk niet!

Nou wat is onze Bennie dan aan het uitspoken op het moment: Ze verkoopt Bh-tjes en bikini’s…

Ja! En leuk dat ik vind. Ik werk dus nu al een tijdje een of twee dagen per week in een lingeriezaak. Hoe kom ik daar terecht vraag je je af: Een meisje die bij Tarzan bij De kap en Grime werkte, is daar nu bedrijfsleidster en ze hadden nog iemand nodig voor de zomer…

En ik vind het zo leuk om te doen! Alle dames gaan ook met een enorme glimlach op het gezicht naar buiten, als ze een mooi setje hebben gekocht of een bikini! Er komen ook heel wat theater gasten in de winkel, die nog even gaan shoppen voor dat ze naar Mary Poppins gaan kijken. Vaak raak je met mensen in gesprek en dan zeggen ze dingen als:

“ Ja dat is toch zo spectaculair dat circustheater, dat moet toch heel leuk zijn voor die mensen om daar op te treden!” of “ Zo knap wat die cast allemaal kan en zo…”

Ja dat lijkt me ook ja, zeg ik dan….hhahahah

En een enkeling zie ik soms naar me kijken van: : “ ik ken die vrouw, maar waarvan…?” hahaaa….

Hoe dan ook, ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik ben ook zeker van plan om daar te blijven werken, al is het maar als afwisseling.

Dus mocht iemand van jullie nog een mooi badpak of bikini nodig hebben of een mooi bh van Marlies Dekkers, dan weten jullie me te vinden in Scheveningen…

Liefs,

Bennie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>