web analytics

Adlicious Will Rock You

We Will Rock You Logo

Utrecht, 24 juli 2011

Adlicious bestaat uit de drie vrienden Jordy van Toornburg, Laise Sanches en Shirley Spoor. Ze hebben vier jaar lang aan het conservatorium te Rotterdam gestudeerd en deze in 2010 afgerond.

Het drietal zingt al jaren samen, maar Adlicious is pas echt geboren in het najaar van 2009. Het trio wou meedoen aan audities van X-Factor seizoen 3, maar ze waren net te laat met hun aanmelding. Ze besloten zich verder te ontwikkelen en traden na het ontstaan van Adlicious op verschillende podia op. Ze deden zelfs mee aan het zevende seizoen van The X Factor UK , waar ze bij de laatste vijftig kwamen. Om het X Factor avontuur helemaal af te sluiten besloten ze mee te doen aan het vierde seizoen van Nederland. Waarin ze zelfs in de finale kwamen en de tweede plek wisten te bemachtigen.

Vanmiddag bracht Adlicious hun versie van de Bohemian Rhapsody ten gehore in het Beatrix Theater in Utrecht. Deze versie brachten zij al eerder tijdens de spannende wedstrijd bij x-factor.

Dit gebeurde onder toeziend oog van vrienden en familie.

no images were found

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>