web analytics

Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan in toneelstuk ‘ Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde”

alfred_van_den_heuvel

Ruud de Graaf en Hans Cornelissen maken vandaag bekend dat Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan de hoofdrollen gaan spelen in de nieuwe hilarische theatervoorstelling ‘Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde’. De voorstelling gaat 14 oktober in première in de Goudse Schouwburg en is tot en met 15 februari 2014 te zien in de Nederlandse theaters. De theatervoorstelling Is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller voor alle vrouwen die meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw beter te begrijpen. Adam en Eva, Henk en Ingrid, Romeo en Julia, ze blijven elkaar verbazen. Maar zowel voor alle vrouwen als voor alle mannen geldt: je kunt niet met, maar zeker ook niet zonder! Paul van Ewijk verzorgt de regie en Allard Blom schrijft het script.

Het verhaal:

Een ‘autoriteit’ op het gebied van relaties tussen mannen en vrouwen, confronteert met zijn ideeën wijsheden een jong stel. De situaties op het vlak van liefde, sex, jaloezie, kinderwens, etc. worden door het jonge stel op confronterende en pikante wijze verbeeld. En dan blijkt er ook nog een onverwachte link te bestaan tussen de man/de specialist en het stel.

VROUW: MAAKT DEZE JURK M’N KONT DIK ?

MAN: NEE SCHAT, DAT DOE DIE DOOS BONBONS VAN DAARNET

 

Cast en creatives

Met: Alfred van den Heuvel (o.a. Kinderen geen bezwaar, ‘Allo ‘Allo, Midlife!),

Joey Ferre (o.a. Saturday Night Fever, Live4You), Dorien Haan (o.a. Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt , Doe Maar).

Producenten: Ruud de Graaf en Hans Cornelissen

Regie: Paul van Ewijk

Script : Allard Blom

Première: 14 oktober 2013, Goudse Schouwburg te Gouda

Tour: 2 oktober 2013 t/m 15 februari 2014

BRON: www.degraafcornelissen.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>