web analytics

Ambassadeurs(o.a. Freek Bartels en Charly Luske) realiseren ‘Droomdag’ tijdens Dream4Kids clubdag!

Logo dream4kids

Eindelijk is het dan zover! Aankomende zondag 27 mei vindt de 5e editie van de Dream4Kids clubdag plaats. Tijdens deze dag gaan de Dream4Kids vrijwilligers en ambassadeurs als Tanja Jess, Charly Luske, Freek Bartels, Jennifer Welts en Patrick Martens samen met de aanwezige kinderen en ouders genieten van activiteiten als quadrijden, proefjes doen, paardrijden en zangworkshops.

Dream4Kids
Dream4Kids trekt zich het lot aan van kinderen die in het verleden een aangrijpende of traumatische ervaringen hebben meegemaakt. Door een Droomdag wordt deze negatieve spiraal onderbroken. Tijdens de Droomdag maken de kinderen mee wat andere kinderen nooit meemaken: zingen met hun grootste idool, topmodel voor een dag, of een make-over van hun kamer. Het beleven van een Droomdag geeft kinderen de kracht, moed en energie om weer controle te krijgen over hun jonge leven en is een eerste zetje naar een betere toekomst.

Natuurlijk is dit niet mogelijk zonder vrijwilligers en ambassadeurs. Daarom zullen de ambassadeurs Tanja Jess, Charly Luske, Freek Bartels, Jennifer Welts en Patrick Martens op de clubdag aanwezig zijn en krijgen zij een bijzondere verrassing aangeboden, als dank voor de onuitputtelijke inzet voor Dream4Kids.

Verder zullen de ambassadeurs deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo zullen Charly en Freek een zangworkshop op het podium verzorgen voor de aanwezige kinderen en is Kim Kötter aanwezig om een steentje bij te dragen tijdens de make over en fotoshoot.

Om dit mooie initiatief te steunen heeft Golden Tulip De Wipselberg in Beekbergen de complete catering voor dit evenement gesponsord en SOS Sports & Events alle outdoor activiteiten ter beschikking gesteld. De grote tent die op het terrein aanwezig is, zijn mogelijk gemaakt door Neptunus Structures.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>