web analytics

Anastasia | Door de ogen van Rolf de Boer

Dankzij vrijkaartjes van PuurTheater afgelopen zondag in de vroege middag met dochterlief naar de musical Anastasia geweest. Een musical van Fanwork, dus met aanstormend talent en dat werd zeker waar gemaakt! Het verhaal is bekend; Anastasia is de enige dochter van de laatste tsaar van Rusland die de door Raspoetin ingezette revolutie overleeft. Gebaseerd op deze ware gebeurtenissen kent het verhaal in de musical een happy end.

De rol van Anastasia wordt geweldig gespeeld door Eva Diederix met als tegenspeler Jorgen Veninga in de rol van Dimitri die wordt geflankeerd door Vladimir, een rol van Joran Schuijn. Fabian Homburg zet een zeer overtuigende, bij vlagen zelfs beangstigende Raspoetin neer met een buitengewone zang; duidelijk niet voor niets het FanWork talent van het jaar.

De musical kenmerkt zich door prachtige muziek en liedjes en sleepte ons in een behoorlijk hoog tempo mee naar het Rusland en Parijs van 1917. Naast dramatische ontwikkelingen kent de musical ook enkele hilarische momenten zoals bij de zoektocht van Dimitri en Vladimir naar een vervangende Anastasia.

Na de voorstelling namen alle castleden uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Kortom een zeer geslaagde middag. Zeker een bezoek waard; wij zijn erbij tijdens de extra voorstellingen op 28 en 29 december!

Rolf de Boer

Helmond

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>