web analytics

Anne-Marie Jung | ‘Ik zou best Jezus willen spelen’

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung speelt zelf niet in de Jesus Christ Superstar op Heijplaat. Wel zorgt ze, heel enthousiast, voor ondersteuning en reclame. ‘Omdat deze musical niet zo heel groot wordt is het wel belangrijk dat ze goede ondersteuning krijgen.

Die krijgen ze niet alleen van mij, maar ook van het YCC. Zij helpen kleinschalige projecten zoals deze.’ Anne-Marie Jung heeft zelf ook op theaterinstelling Hofplein gezeten en ook dat was een reden om deze productie te ondersteunen. ‘Veel jonge en beginnende artiesten uit deze regio hebben wel iets bij Hofplein gedaan, dus ja dan voel je je ook wel een beetje verplicht’, zegt ze lachend.

De producers heeft ze op een aparte manier leren kennen. ‘Via mijn kraamhulp. Ik was bevallen en iedereen heeft dan een kraamhulp. De dochter (Lynn) van een vriendin van de kraamhulp was bezig met het opzetten van iets en ik was gelijk geïnteresseerd.’ Zo is het ontstaan dat Anne-Marie haar hulp heeft verleend aan JCS.

Zelf heeft ze alleen helemaal niets met Jezus of deze musical. Ze vindt het wel mooi, maar dat is het dan ook. Wel lijkt het haar heel leuk om zelf eens in de huid van Jezus te kruipen als ze gevraagd zou worden. ‘Ja, een vrouwelijke Jezus hadden we nog niet en ik denk best dat dat kan.’ Of het er ooit van gaat komen is nog de vraag.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>