web analytics

A tribute to Micheal Jackson | Aparte, maar geslaagde combinatie.

Tribute to MJ logo

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de premiere van A Tribute To Michael Jackson. Een samenwerking met het orkest van de Koninklijke luchtmacht, met 7 zeer getalenteerde zangeressen.

Talita Angwarmasse, Annemieke van Dam, Mieke Dijkstra, Leona Philippo, Sophia Wezer, Peggy Sandaal en Laurie reijs zongen prachtige nummers van Micheal Jacksons repetroir. De samenwerking met het orkest, onder leiding van majoor Jos Pommer, en de zangeressen sloot perfect op elkaar aan.

Er waren diverse verrassingen effecten in de show te zien. Ik zal ze niet allemaal vertellen maar eentje is mij wel zo bijgebleven dat ik die vast uit de doeken doe. Zo werden er pakken met lichteffecten gebruikt tijdens het nummer Smooth Criminal. De combinatie van de pakken en de manier van brengen was zo goed dat dit door het publiek met een gigantisch applaus werd beloond.

Niet alleen werden er nummers van Micheal Jackston gezongen, Micheal Jackson was zelf ook diverse malen pratend te horen.

De zangeressen probeerden niet te klinken als Michael, maar gaven er hun eigen draai aan. Kwa zang staken Leona en Talita ver boven de anderen uit zonder dat dit storend was.

Deze tribute van Micheal Jackson is een echte aanrader, zeker als je eens naar iets anders dan een standaard concert wilt gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>