web analytics

Ara Halici en Hein Gerrits in musical Handjes in de lucht

ara_halici_hein_gerrits_512_tcm8-297951

Ara Halici en Hein Gerrits zijn vanaf juni samen te zien in de nieuwe Nederlandse musical Handjes in de lucht in Amsterdam.

De musical is een vervolg op de voorstelling Alles of iets die vorig jaar te zien was. Handjes in de lucht is een eigen productie in samenwerking met Dick van den Heuvel.

Cast
Naast Ara (o.a. Ja Zuster, Nee Zuster en Piaf) en Hein (o.a. Kruimeltje en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat) zijn ook Daphne Flint (o.a. Piaf en Fame), Nina de la Croix (solovoorstellingen Alles kan kapot en Bas) en Alexandra Alphenaar (o.a. Dr. Dolittle en Buddy, The Buddy Holly Story) in de musical te zien.

Verhaal
Handjes in de lucht vertelt het verhaal van de (bijna) obsessieve fans van artiesten zoals Justin Bieber. Hoe kunnen mensen zo ver gaan dat ze naast foto’s van hun idolen slapen, dagen voor aanvang van een concert al in de rij liggen te wachten of grenzen overschrijden om een handtekening te bemachtigen? De ster in deze musical is Ruud Ringo. Als fans bij zijn cd-lancering een avondje met Ruud kunnen winnen, hebben sommigen daar letterlijk alles voor over…

Creatives
De tekst van Handjes in de lucht is afkomstig van Allard Blom en de muziek van Jeroen Sleijfer. De regie wordt verzorgd door Dick van den Heuvel, hij schreef eerder scenario’s voor de musicals Turks Fruit en Brief voor de koning.

Handjes in de lucht is vanaf juni te zien in het Werkteater in Amsterdam.

BRON: AVRO

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>