web analytics

Berget Lewis verleent stem aan draak in Shrek

shrek-the-musical

Afgelopen zondag op de uitmarkt in Amsterdam was de cast van Shrek voor het eerst in vol ornaat te aanschouwen voor het publiek. William Spaaij die de titelrol op zich neemt, zal elke avond 1,5 uur bij de grime zitten om omgetoverd te worden tot Shrek. Afgelopen zondag zag het publiek hem voor het eerst als Shrek.

Vandaag werd bekend dat Berget Lewis de stem van de draak in de musical Shrek zal inzingen. Berget zal niet live op het toneel staan in het RAI-Theater in Amsterdam. Binnenkort zal zij deze rol inzingen. Eerder werd al bekend dat naast Kim-Lian van der Meij en William Spaaij, Rogier Komproe, Paul de Groot en Vajen van den Bosch te zien zullen zijn in Shrek de musical.

Berget Lewis is vooral bekend van haar Duet met Edwin Evers. Daarnaast kan men haar kennen van het Avro-programma ”Beste zangers van Nederland” wat zij op haar naam heeft weten te schrijven. Berget laat weten dat zij ontzettend blij is, een droom die uitkomt.

Shrek is vanaf eind oktober te zien in het Rai-Theater in Amsterdam. Wil je deze musical zien, dan is het tijd om snel een ticket te boeken. Tickets kunt u boeken via www.shrekdemusical.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>