web analytics

Bonifatius de Musical

Logo Bonifatius

Verandering begint met een droom..

754: een Engelse bisschop trekt naar het ruige land van de heidense Friezen. Hij zal hen de waarheid wel even vertellen. Het is zijn laatste opdracht aan zichzelf. Maar op zijn reis naar het verre Friesland raakt hij vertwijfeld over zijn eigen waarheid. Dilemma’s volgen elkaar in hoog tempo op. Hij moet keuzes maken. De beeldschone non Lioba, sluwe bisschop Hildegar en diens impulsieve leerling Sturmius maken het nemen van de juiste beslissingen extra moeilijk. Zo wordt zijn strijd tegen de heidense Friezen meer en meer een strijd met zichzelf. En hoe kan hij ooit kiezen tussen passie, geloof en liefde?

Bonifatius de Musical is een meeslepend drama vol intriges, passie, hartstocht en moord.

Beleef het mee in de stad waar het destijds écht is gebeurd. Van 1 t/m 10 juni in de Bonifatiuskapel te Dokkum: Bonifatius de Musical.

Met Richard Spijkers (Bonifatius), Syb van der Ploeg (Friese druïde), Wieneke Remmers (Lioba), Theun Plantinga (Hildegar) , Wouter Braaf (Sturmius) en anderen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>