web analytics

Brigitte Heitzer

brigitte_persoonlijk_castpag

Opleiding
Brigitte volgde een opleiding aan het Conservatorium Brussel, de MusicAllfactory en was contractstudent aan het Conservatorium van Tilburg met als hoofdvak zang van Edward Hoepelman.

Theater
Was tijdens haar studie te zien in Mozart (Constanze) en in Witches Of Eastwick (Suki). Speelde in Maria De Buenos Aires (Maria) in Wiesbaden, Passion, Beauty And The Beast(understudy Belle) en Tarzan (understudy Jane). Vertolkte de titelrol in de musical Evita, en was te zien in All Shook Up – Love Me Tender (Natalie/Ed). Op dit moment is Brigitte Alternate voor de rol van Pattie Jagersma in Petticoat. Speelt in mei 2011 één van de hoofdrollen in Maria!, de openingsvoorstelling van het M-Lab Festival “50 Jaar Musical in Nederland”

Televisie
Winnares van het AVRO programma Op Zoek Naar Evita. Was te zien in Ik Hou Van Holland, Kerst Met Joseph en Evita, Waar Is Elvis! en De Uitmarkt Musical Sing A Long 2009. Verzorgde gastoptredens bij het AVRO Televizier-Ring Gala, Op Zoek Naar Joseph en Dancing With The Stars.

Overig
Speelde een hoofdrol in de films Quato en De Valkenvallei, deze laatste werd bekroond met het Laureaat voor de Beste Nederlandse Amateurfilm. Werd tweemaal genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical, in 2008 voor haar rol in Evita en in 2010 voor haar rol in All Shook Up – Love Me Tender.

Internet
Website:www.brigitteheitzer.nl/
Fansite:brigitteheitzer.clubs.nl/
Twitter:twitter.com/brigitteheitzer
Foto: Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>