web analytics

Carry Slee | Ik wacht nog even tot de première

Carry Slee

Carry Slee is eigenlijk het brein achter de musical Lover of Loser, zij schreef tenslotte het gelijknamige boek. Ze vindt het dan ook erg leuk dat er na verscheidene films nu een musical bij is gekomen. “Dat had ik nooit verwacht, het is altijd weer een verrassing wat mensen met je boeken gaan doen.”

De keuzemomenten zijn volgens Carry erg leuk in de musical verwerkt. “Het boek heeft ook zulke momenten. Als je wilt dat Eva de ene weg bewandelt dan kan je verder lezen op een bepaalde bladzijde. In de film waren die keuzes lastig weer te geven, maar in de musical hebben ze dat prima verwerkt.”

Zelf heeft Carry nog niet zoveel van de musical gezien. “Ik wil niet telkens komen kijken, dat is niet goed voor de producers en de artiesten. Ik kom alleen bij de premiere, dan blijft het ook nog spannend voor mij omdat ik zelf nog niets gezien heb.” Wel was ze bij de perspresentaties, maar dat is ook wel logisch. “Ik ben de schrijfster van het boek, dan moet ik toch op zijn minst wel bij zo’n presentatie aanwezig zijn”, lacht ze.

Of er nog meer musicals van de boeken komen is nog niet bekend, maar Carry staat ervoor open. “Ik vind het leuk wat er met de boeken gebeurt. De ene keer komt er een film (Spijt wordt nu verfilmd) en nu dan deze musical. Ik sta er in ieder geval voor open.”

Wilt u deze musical nog bewonderen? Lover of Loser is vanaf oktober 2012 tot en met maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie en ticketprijzen kunt u kijken op: http://www.leftheater.nl/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>