web analytics

Cast Reaching for Broadway aangevuld met hoofdrolspelers Oorlogswinter

voorkant flyer broadway5

Naast leerlingen van vakopleidingen als de Nederlandse Musical Academy en Codarts Rotterdam, zal de cast van “Reaching for Broadway” aangevuld worden met Kai Vasmel en Jary Sluijter. Beide heren waren eerder te zien in de rol van Michiel in “Oorlogswinter de musical”.

“Het is voor ons geweldig om mensen met zoveel ervaring in de cast te hebben. De meeste castleden zijn voornamelijk heel erg getalenteerd, maar zitten nog op school. Dit stuk ervaring is voor ons essentieel” vertelt Marc Ramaekers, producent van de show. “Het doel is en blijft om shows van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs te produceren, deze jongens helpen ons daarbij”.

 

‘Reaching for Broadway’ is precies wat de titel suggereert te zijn. Jong talent met de droom om de top te behalen in het musicalvak. Betaalbaar theater met de top van het Nederlandse jonge talent.

De jongste castleden zijn 10 jaar oud en speelden eerder in o.a. Mary Poppins, Droomvlucht, Ciske de Rat en zijn binnenkort ook te zien in Annie, de oudste deelnemer is 41 en ontwikkelt musicals voor het basisonderwijs. Een heel gemêleerd gezelschap dat één passie deelt: theater maken.
“Theater zonder pretenties”, zo omschrijft Ramaekers de productie. “Gewoon heel erg mooi en intiem theater voor een betaalbare prijs. Het hoeft niet altijd duur en bombastisch te zijn, juist klein en kaal theater kan mensen raken en dat is precies wat onze zangers doen”.
Ramaekers Entertainment brengt een avond vol emotie en spetterende, passionele muzikale hoogtepunten uit meer dan 50 jaar musicalhistorie. Studenten van de grote, toonaangevende musicalopleidingen brengen, samen met de toptalenten van MusicalCamp een avondvullend programma met het mooiste dat muziektheater te bieden heeft. In de warme, sfeervolle setting van het M-lab laten deze jongeren zien en horen waarom zij thuishoren op het podium.

Castleden zijn geselecteerd tijdens MusicalCamp, het zomerkamp voor musicalliefhebbers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook het volgende MusicalCamp staat al in de planning. Men kan zich al opgeven voor deze geweldige ervaring met docenten zoals o.a. Tony Neef, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo.
Kaarten voor ‘Reaching for Broadway’ kosten €15,00 en zijn te krijgen via www.M-lab.nl

Meer informatie over www.MusicalCamp.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>