web analytics

Daddy Cool, repetitie’s preview

Ruben en Nicky

Na het succes van Daddy Cool in Nederland, gaat Daddy Cool internationaal. Met de premiere op Mallorca op 29 juni.

Wij van PuurTheater mochten vast een kijkje nemen bij de repetitie’s in Amsterdam. Zo konden we alvast genieten van enkele dansnummers, waaronder het nummer Daddy Cool. Ook konden we de acteer kunsten van Ruben Heerenveen en Sheila Ferguson (bekend van The Three Degrees) bewonderen.
Sheila zong ook nog het nummer ”Ican’t stand the rain”, ze was nog niet helemaal zeker van de tekst, maar de zang was echt fenomenaal, ze kreeg van alle aanwezige pers, en collega’s een daverend applaus.
De voorstelling is volledig in het Engels in verband met het internationale karakter.

De gehele cast danste op ”ra ra rasputin”, De energie spatte van de dans af. Enkele van de dansers hebben in het verleden deelgenomen aan het populaire televisie programma ” SO You Think You Can Dance”.

In de internationale versie van Daddy Cool zullen onder andere te zien zijn: Ruben Heerenveen, Cindy Bell, Nicky van der Kuyp, Talita Angwarmasse, Sheila Ferguson

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>