web analytics

Daphne Flint en Ara Halici toegevoegd aan MusicalCamp

Persfoto - Daphne Flint

 

Vlak voor het jaarlijkse MusicalCamp van Ramaekers Entertainment weer begint, sluiten naast Tony Neef en Marleen van der Loo, ook Daphne Flint en Ara Halici zich aan als docent bij MusicalCamp. Volgende week, tussen 3 en 9 augustus, zullen zij daar les gaan geven.

‘Beiden hebben ruime ervaring in het lesgeven op zomerkampen’, aldus Marc Ramaekers, producent van MusicalCamp. ‘Beiden gaven in het verleden les op een ander zomerkamp, wij zijn erg blij dat ze de stap hebben gemaakt naar ons. Voor de leerlingen is het natuurlijk dat zoveel kennis en ervaring mee kan kijken en tips kan geven. De ervaring van Ara en Daphne is van toegevoegde waarde voor het team.’ Eerder werd al bekend dat de twee les zouden geven tijdens MusicalWeekend, de wintervariant van MusicalCamp. Tijdens het MusicalCamp zelf zullen de twee de losse klassen begeleiden bij het ontwikkelen van een eigen korte productie.

Ook buiten de zomerkampen geven de twee les. Ara is verbonden als docent aan de Frank Sanders Academie en Daphne geeft workshops door het hele land. Zo gaf ze auditie training op de Lucia Marthas dans academie. Musical award winnaar Ara Halici is vooral bekend voor zijn rol als MC in Cabaret waarvoor hij de musicalaward kreeg voor ‘beste manlijke hoofdrolspeler in een grote productie’, twee jaar eerder won hij in dezelfde categorie voor de rol van Charlie Kringas in Merrily We Roll Along. Daphne is bij het grote publiek bekend door haar rol als de jonge Edith Piaff in de gelijknamige musical, ook was ze te zien in producties als Fame, Grease, Nine, We Will Rock You (Duitsland), Drie musketiers en Saterday Nightfever waarin ze de rol van Annette vertolkte.

* Meer informatie en een impressie van vorig jaar: www.MusicalCamp.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>