web analytics

Darren van der Lek: vier personages in Sprookjesboom de musical

Darren van der Lek

“Ik speel al langer in voorstellingen van Sprookjesboom in de Efteling, maar dit is de eerste keer in Sprookjesboom de Musical.” Darren van der Lek heeft zin in dit nieuwe avontuur. “Ook al heb ik de Sprookjesboom Parkshows gedaan, dit is toch wel even wat anders. Gelukkig heb ik al wel de ervaring om met poppen te spelen.”

Darren heeft de grote eer om vier verschillende personages te spelen in Sprookjesboom de Musical. “Ik speel Langnek, Kabouter Ko, Ezel en Fakir.” Gelukkig zijn de personages niet nieuw voor Darren: “In de parkshows speelde ik ook vaak deze figuren, maar dan vaak met één van deze vier. In de musical speel ik ze allemaal.”

Bang om stemmen van personages door elkaar te gooien is Darren niet. “Daar denk ik eigenlijk niet aan. Het is een soort van automatisme, die stemmetjes gaan vanzelf. Als je erover na gaat denken dan gaat het vaak mis.” Natuurlijk blijft Darren ook goed oefenen tijdens de repetities, zodat alle personages er goed inzitten tijdens de premiere.

En wie van de vier personages is nu eigenlijk het leukst om te spelen? “Ik vind Kabouter Ko en Ezel erg leuk. Bij Kabouter Ko kan ik een hele andere stem opzetten en Ezel is lekker enthousiast en spontaan.” Het enthousiasme straalt Darren dan ook uit als hij meezingt met het nummer ‘gi-ga-gantisch’.

Ben je benieuwd naar de personages die Darren speelt? Kom dan naar Sprookjesboom de Musical in de Efteling. Vanaf 19 september zijn er al enkele try-outs te zien en de musical blijft draaien tot en met 24 februari 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eftelingtheater.com of via 0900-0161 (€0.25,- per minuut).

 

(Op de foto staat Darren met Fakir)

One Response to Darren van der Lek: vier personages in Sprookjesboom de musical

 1. helma zegt:

  Gefeliciteerd Darren we zijn allemaal trots op je.
  Je bent een ster met zoveel talent en dat hebben de mensen van de efteling ook goed gezien en gehoord. Je verdient het.
  Helemaal top ook een geweldige aanwinst voor de efteling deze musical
  Jayda zal zeker komen en wij ook.
  Heel veel succes lieve schat .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>