web analytics

De bende van De Korenwolf

korenwolfmusical

De musical De bende van De Korenwolf – Het geheim van de zoenende gasten komt vanaf oktober 2012 terug in de theaters. De musical ging op 4 oktober 2011 in première. Het geheim van de zoenende gasten is gebaseerd op de populaire boekenreeks De bende van De Korenwolf van kinderboekenschrijver Jacques Vriens.

De stoere puber Pepijn (Michiel Rampaart), de bijdehante Eefie (Marlies van Winkel), techneut Joost (Joost Kramer) en kleine Nina (Miloe van Bodegraven) beleven weer een spannend avontuur in het hotel van hun ouders. Het lijkt wel te spoken. Er verdwijnt eten, oma’s dure ring wordt gestolen en Soraya (Lotte Middendorp), een meisje uit de klas van Pepijn, wordt vermist. Als een deftige baron (Mart van den Hout) komt logeren en oma (Femke Wolthuis) van hem vlinders in haar buik krijgt, lijkt de chaos compleet. Maar de bende zou de bende niet zijn, als ze dit niet zouden oplossen.

http://www.korenwolfmusical.nl

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>