web analytics

Die avond in Parijs “Qui, qui, c’est Paris”

~Ivo Niehe .. 040

Qui, qui, c’est Paris. Niemand minder dan televisiepresentator Ivo Niehe gaat het theater in met een voorstelling over de Franse hoofdstad. ‘Die Avond in Parijs’ heet het stuk. De perspresentatie in het Theater en Pluche in Amsterdam, was helemaal in bourgondische stijl. Zo werden de media getrakteerd op een Franse lunch van topkok Joop Braakhekke.

De voorstelling zal gaan over Parijs, de lievelingsstad van Ivo Niehe. Het moet een afwisselende voorstelling worden. Naast anekdotes over een optreden van een aantal jaar geleden in Parijs, zingt hij mooie chansons, elk lied met een eigen betekenis. Een dynamische voorstelling, want deze momenten worden afgewisseld met beeld en geluid.

Ivo Niehe staat er niet alleen voor. Hij krijgt hulp van cabaretière Karin Bloemen. Zij zal tijdens de voorstelling acht buitenlandse types gaan spelen. Verder zullen ze samen zingen. Het duet is nog niet volledig af, maar het wordt erg leuk.

Vanaf januari is ‘Die Avond in Parijs’ te zien in verschillende theaters in Nederland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>