web analytics

Dokter Dolittle

Logo Dr Dolittle

Als je van dieren houdt, moet je beslist naar de musical Dokter Dolittle. Die musical zit boordevol dieren: honden, katten, een paard, een vos, een dubbelkoppige lama (wat dat is, zul je wel zien), een eend, een aap, een varken en ga zo maar door.

Dokter Dolittle kan met al die dieren praten. Dat heeft de Dokter geleerd van zijn papegaai, want papegaaien kunnen praten met dieren èn met mensen. Toch is er één dier dat de Dokter nog nooit gezien en gesproken heeft. Dat is de Reuze Roze Zeeslak. Om die Zeeslak te ontmoeten gaat de Dokter met een bootje de zee op. Twee kinderen (Nicky en Tommy), een vriend van de Dokter (Matthew) en vier van zijn dieren gaan mee op reis. En dan is er ook nog een verstekeling (Emma).

De Dokter en zijn bemanning dobberen over de oceaan, lijden schipbreuk, belanden op een wonderlijk eiland en komen pas na allerlei avonturen weer thuis. Of de Dokter onderweg ook nog kennismaakt met de Reuze Roze Zeeslak? Dat vertellen we je niet. Ga zelf maar kijken!

Voor de actuele speellijst, kaartjes en meer informatie klik hier

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>