web analytics

Door de ogen van…

PuurTheater_Logo_vierkant

De komende tijd zullen op PuurTheater verschillende recensies verschijnen die geschreven zijn door studenten aan de opleiding journalistiek in Ede. Deze studenten zitten in het 3e jaar van hun opleiding en volgen een module recenseren.

De studenten zullen voorstellingen bezoeken die passen bij PuurTheater en net in premiere zijn gegaan. Er is vooral gekozen voor muziektheater en theatervoorstellingen waarin musicalacteurs hun opwachting maken. Een recensie geschreven door een student kun je herkennen door een subtitel door de ogen van een student. De studenten zullen het op de prijs stellen als jullie een berichtje achterlaten.

Tevens zullen enkele lezers van PuurTheater een recensie schrijven. Zij schrijven deze recensie na hun bezoek aan de voorstelling die zij via een prijsvraag van PuurTheater hebben mogen zien. Deze recensies herken je aan de subtitel: door de ogen van een trouwe bezoeker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>