web analytics

Extra voorstellingen musical Sonneveld

Tony

Er komen extra voorstellingen van de musical Sonneveld, omdat de huidige voorstellingen zijn uitverkocht en er veel vraag is naar kaarten. Dat heeft producent Albert Verlinde dinsdag bekendgemaakt.

In theaters in onder meer Nijmegen, Den Bosch, Apeldoorn, Vlaardingen en Amsterdam zijn al nieuwe avonden ingepland. Volgens Verlinde komen er binnenkort ook in andere steden nog extra mogelijkheden om de voorstelling te zien.

Hoofdrolspeler Tony Neef is door het dolle heen. “Het is echt ongelooflijk wat er gebeurt”, zegt Tony tegen RTL Boulevard. “We zijn echt zo verschrikkelijk blij. Vooral dat het in deze tijden zo goed aanslaat.”

De musical gaat over het leven van Wim Sonneveld, de man die in het ziekenhuis ‘niet wilde accepteren dat de grote Sonneveld bijna was omgevallen’. In de voorstelling kijkt de cabaretier vanaf zijn ziekenhuisbed terug op zijn jeugd, zijn liefdes en zijn werk. Tony speelt de rol van Wim. Mariska van Kolck speelt goede vriendin Conny Stuart en de Belgische acteur Thomas Cammaert is te zien als zijn vaste tekstschrijver en grote liefde Friso Wiegersma.

BRON: RTL Boulevard

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>