web analytics

Finalisten Junior Songfestival verzorgen eenmalig voorprogramma bij Disney’s The Little Mermaid

LittleMermaid

Op zaterdag 25 augustus zullen de 8 finale-acts van het AVRO programma Junior Songfestival een eenmalig optreden verzorgen. Dit zal plaatsvinden voorafgaand aan de voorstelling van Disney’s The Little Mermaid in het Parktheater in Eindhoven, voorstelling van 15.00 uur.

Voor de 10e keer op rij is de AVRO op zoek gegaan naar jong muzikaal talent voor het programma Junior Songfestival 2012. Zangtalenten tussen de 10 en 15 jaar konden zich opgeven met een zelf geschreven liedje als solist of samen met een groepje. Uit meer dan 1200 aanmeldingen zijn uiteindelijk de 8 finale-acts gekozen. De hele zomer zijn de finalisten klaar gestoomd en op 6 oktober vindt de nationale finale van het AVRO Junior Songfestival 2012 plaats. Dan wordt bekend wie ons land mag vertegenwoordigen op 1 december tijdens de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2012 in de HMH in Amsterdam. 25 Augustus zullen deze 8 finale-acts voor de allereerste keer hun eigen geschreven liedje live ten gehore brengen voor een groot publiek op het toneel van The Little Mermaid. De presentatie van dit optreden ligt in handen van AVRO presentator Ewout Genemans.

Het voorprogramma van de finalisten Junior Songfestival start om 14.00 uur, de voorstelling van Disney’s The Little Mermaid start op de gebruikelijk tijd van 15.00 uur.

Alle bezoekers van de voorstelling The Little Mermaid van 15.00 uur mogen (kosteloos) naar het voorprogramma.
Het optreden van de Junior Songfestival finalisten wordt samen met een backstage verslag van hoofdrolspelers Tessaen Tommie uitgezonden op vrijdag 7 september om 19.00 uur bij Z@pp, Nederland 3.

Bron Musicals.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>