web analytics

Floor and Friends | Muziektheater met een hart!

001Floorenfriends

Ook in 2013 was er weer plaats in de agenda’s voor een nieuwe Floor and Friends! Ook deze keer levert dat weer een ontzettend gevarieerd liedjesprogramma op.

Floor and Friends bestaat uit Roos van Breukelen, Petra Creutzberg, Barbera van der Kaaij, Britt Lenting en Florens Eykemans. Dit is al de 3e versie van dit liedjesprogramma en je ziet het ook elke keer weer groeien! De show bevat naast prachtige Ballads ook een hoop vrolijke nummers. De liedjes worden afgewisseld met leuke en grappige dialogen.

In deze versie is ook plek voor eigen nummers. Florens zingt het prachtige nummer ‘tweede stem’ en Britt zingt naast het mooie ‘Ik ben hier’ ook de carnavalskraker voor komend jaar ‘Sperma in je kut’ waarmee ze de hele zaal voorziet van een grote smile! Roos pakt het publiek vooral met haar solo over de Joodse Vrouw, dat ze prachtig zingt. Barbara valt vooral op door haar geweldige Mimiek, maar laat ook haar gevoelige kant zien. Petra deed mee aan The voice, en bewijst tijdens de voorstelling dat ze meer in zich heeft, dan dat ze op tv heeft kunnen laten zien.

Misschien nog wel het mooiste van de show zijn de nummers die ze met de hele groep zingen. In een vorige show hadden ze al het nummer ‘Halo’ van een eigen sausje voorzien, nu deden ze dat met ‘omarm me’ van de band Blof.

Floor and Friends is een leuke avond uit, met een lach en een traan! Mocht er weer plaats zijn in de agenda’s en er volgend jaar weer een versie komen. Dan is het zeker de moeite om te gaan!

vier sterren

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>