web analytics

Goele De Raedt | Goele De Raedt als Killer Queen in WWRY

goele

Goele zal in Antwerpen de rol van Killer Queen op zich gaan nemen. Zij zal zeker een hele nieuwe Killer Queen worden, want om zich voor te bereiden heeft ze zo weinig mogelijk gekeken naar haar voorgangers. Niet omdat ze daar niet in geïnteresseerd is, maar omdat ze echt een hele eigen Killer Queen wilt neerzetten. Hierin wordt zij gesteund door de regisseur, die haar alle vrijheid geeft.

De interactie met Paul Donkers die de rol van Kashoggi in Antwerpen zal spelen is ook erg leuk. Paul heeft de rol al een jaar in Utrecht gespeeld en heeft daar ook met diverse andere Killer Queens gewerkt. Doordat de regisseur Goele en Paul de vrijheid geeft ontstaan er veel leuke en nieuwe dingen.

Ondanks dat een groot gedeelte van de Nederlandse cast nu al een jaar samenwerkt worden de nieuwe castleden gemakkelijk door de groep opgenomen en is het nu al een hechte groep. Goele is ook erg onder de indruk over het Vlaams van haar Nederlandse collega’s, wat zij ook privé goed blijven oefenen.

Aan de band Queen heeft Goele leuke herinneringen omdat de Bohemian Rhapsody het eerste lied was wat zij close-harmony leerde zingen.
Ondanks dat zij niet een echte Queen-fan dacht te zijn viel het haar op dat zij wel zeker 21 van de 25 liedjes zo kon meezingen. Wat aangeeft dat Queen haar meer intrigeert dan zij in eerste instantie dacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>