web analytics

Granaat Tweede Wereld oorlog stelt eerste voorstelling Droomvlucht van Jamai uit

Efteling Theater

Op 31 mei viert de Efteling zijn 60 jarig bestaan. Dit doen zij met de attractie aquanuna die dan geopend wordt. De grootste watershow die er in Europa is. Momenteel is deze attractie nog in volle aanbouw, vandaag moest de bouw echter gestaakt worden omdat er een granaat uit de Tweede Wereld oorlog gevonden is.

Het Efteling Theater, waar momenteel de voorstelling Droomvlucht gespeeld wordt, staat zo dicht bij de vindplaats dat er zekerheids halve besloten is het theater te ontruimen en de voorstelling te annuleren. Voor Jamai Loman is dit een extra domper omdat hij vandaag voor het eerst de rol van Krakeel in deze voorstelling op zich zou nemen.

Momenteel is nog niet bekend wat er met de overige voorstellingen in het weekend gebeurt. De explosieve opruimingsdienst wordt nog deze avond in het attractiepark verwacht zodat de granaat eventueel kan worden geborgen.

Voor meer informatie omtrent de granaat die is gevonden en wanneer er weer voorstellingen zijn, kunt u ons twitteraccount www.twitter.nl/puurtheater in de gaten houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>