web analytics

Grease, The Arena Spectacular

JVO_1505

Presentatie: Donderdag 29 augustus, half twaalf ’s middags.

De pers verzamelt zich voor een ‘informeel persmomentje’ met de cast en creatives van het nieuwe Grease, The Arena Spectacular! Dat de Amerikaanse Lorena Peril de rol van Sandy op zich zou nemen wisten we al dankzij haar eerdere bezoekjes aan Vanthilt on Tour en radiozender MNM. Wie Danny zou gaan spelen was echter nog een mysterie. Eentje dat al snel werd opgelost toen choreograaf en regisseur Bart Doerfler als eerste castlid James Evans voorstelde. De jonge Brit bracht zijn versie van ‘Sandy’ om iets later gevolgd te worden door Peril met ‘Hopelessly devoted to you’.

De nieuwe Grease belooft in elk geval een hele belevenis te worden. Met een echte race op Thunder Road, explosies en vuurwerk is het spektakelgehalte in deze musical alvast hoog genoeg om iedereen een hele voorstelling lang te kunnen boeien. Tussen al dat spektakel door zijn de makers gelukkig ook de muziek niet vergeten. Die is ook volledig aangepast aan het arenagegeven, meer rock ’n roll en minder musical was daarbij het uitgangspunt, of ze daar ook in geslaagd zijn was voorlopig nog moeilijk te beoordelen met enkel pianobegeleiding. Music Hall heeft in elk geval wel de juiste stemmen in huis gehaald met Lorena Peril en James Evans. Wij kijken alvast uit naar de première!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>