web analytics

Harrie en Twee Meesters “De leukste herberg in de middeleeuwen”

V2-Harrie_en_Twee_Meesters-cropIn zijn nieuwe klucht stapt Jon van Eerd weer in de rol van zijn alter ego “Harry Vermeulen”. Deze keer speelt het verhaal zich niet af in een moderne fabriek of camping, maar deze keer gaan we terug in de tijd: De middeleeuwen.

Harry Vermeulen is de eigenaar van de herberg “D’olijcke Cruyck” Hij runt deze herberg samen met de niet al te slimme Jacob Closet (Arie Cupé). Als Harry zijn oog laat vallen op Beatrijs De Bruyne (Anouk Kalter), laat hij zich overhalen om haar broer te spelen om geld los te krijgen van Caat Claterzoon (Lucie de Lange) en haar dochter Pipi (Cathalijne de Sonnaville). Harrie raakt hierdoor verwikkeld in een achtbaan van komische gebeurtenissen.

De voorstelling begint meteen anders dan dat we gewend zijn, Jon begint de show namelijk met een lied en kondigt daarmee de voorstelling aan. Als het doek open gaat staat er meteen een erg mooie middeleeuwse herberg op het podium. Door de muziek en entourage word je meteen naar de middeleeuwen gebracht. Wat het nog leuker maakt zijn de ‘toekomstige’ grappen. De cast is erg goed op elkaar ingespeeld en vooral de scenes tussen Arie Cupé en Jon van Eerd zijn subliem. Ook is er voor deze voorstelling gekozen voor nieuw talent, al doen deze niet onder van de ‘oude rotten’ in deze show.

Voor een avondje lachen ben je bij Harry en de twee meesters zeker op het goede adres.

De voorstelling is nog tot Eind april 2014 te zien in verschillende theaters.

vijf sterren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>