web analytics

Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel

anubis2011

Op zaterdag 17 december 2011 vond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de première plaats van de àllerlaatste theatershow ooit van ‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’

‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’ is een unieke show omdat het de eerste keer is dat acteurs van ‘De Geheime Club van de Oude Wilg’ en ‘De Vijf van het Magische Zwaard’ zijn samengevoegd. Daarnaast wordt het de allerlaatste theatershow van ‘Het Huis Anubis’.

Verhaal
Ontdek mee hoe Sterre, Pim, Rafaël en Marcel op een regenachtige avond oog in oog komen te staan met Appie, Fabian en Amber. Ze hebben een mysterieuze uitnodiging gekregen en ze zijn teruggekomen naar het bekendste huis van de lage landen: Het Huis Anubis.
De bewoners blijken allemaal in het testament van de architect van het huis te staan. Zij erven zijn schat, maar die krijgen ze niet zomaar. Enkel door samen te werken kunnen ze in hun missie slagen, maar dit blijkt moeilijker dan verwacht want ze komen vreemde hindernissen op hun pad tegen .

Geen uitdaging was ooit zo zwaar!

“Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel” is in diverse theater door het land te zien. Kijk op http://tickets.studio100.nl/show/het-huis-anubis-het-geheim-van-de-verloren-ziel-nederland voor de speellijst.

 

no images were found

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>