web analytics

Het mooiste van Sesamstraat

logo het mooiste van sesamstraat

De show begint met een meisje Doedoe gespeeld door Dorien Haan, dat met een grote rugzak de zaal in komt, ze is namelijk op wereldreis.
Ze heeft al een jaar gereisd, als ze als laatste stopt in Sesamstraat.

In Sesamstraat ontmoet ze Bert, Ernie, Tommie, Pino en Elmo, die gelijk gek op der zijn en meteen willen dat ze voor altijd in sesamstraat blijft. ze laten haar daarom de mooiste te plekjes van sesamstraat zien.
Elmo vindt de maan het mooist, Pino vindt alle blaadjes aan de grote boom het mooist en Ernie laat zelfs Doedoe met zijn badeendje spelen.
Helaas helpt het niet Doedoe wil naar huis want ze heeft heimwee, de bewoners van sesamstraat zijn dan ook verdrietig.Je merkt al gauw aan de kleine kinderen in de zaal dat ze het super leuk vinden, het ene moment zitten ze geboeid te kijken, het andere moment zitten ze mee te dansen en te zingen.

Er wordt veel tekst en liedjes 2x herhaald, zodat de kinderen het de tweede keer mee kunnen zingen, en alles ook begrijpen.
Er komen nieuwe liedjes en maar ook enkele oude bekende nummers voorbij, de muziek is gecomponeerd door Sjeerd Oosterhuis.
De tekst van de liedjes is van de hand van Sjoerd Kuyper.

Sesamstraat de musical is een echte aanrader voor de kleinste onder ons en voor de ouders een show boordevol herinneringen.

Door Mieke vd Raay

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>