web analytics

Hein Geritts | “Het nummer dat ik ga zingen blijft nog even geheim”

Hein Gerrits

“Ik kende de stichting niet, dus dat heb ik via internet een beetje moeten opzoeken”, aldus Hein Gerrits. Tijdens het opzoeken kwam hij mooie verhalen over Stichting Amal tegen en heeft hij natuurlijk met Nicky van der Kuyp over het benefietconcert gesproken. Hein wist wel meteen dat hij ging meedoen aan het concert. “We leven in een welvarend land. Ondanks de crisis is dit nog steeds een welvarend land. De koopkracht daalt nu misschien wel vanwege die crisis, maar verder zit het hier best wel goed en mogen we niet zeuren. En omdat we in zo’n land wonen, moet je eigenlijk gewoon meedoen aan zo’n goede actie.” Gelukkig kon Hein ook en hoefde hij zich geen zorgen te maken over andere verplichtingen.

Voor andere goede doelen heeft Hein ook het één en ander gedaan. “Ik heb meegewerkt aan Musical Helpt voor Haïti en tien jaar geleden heb ik ook gezongen voor War Child. “ Hein weet dus maar al te goed wat er van hem verwacht wordt.

Wat kunnen wij verwachten 21 mei van Hein? “Ik ga een Nederlands duet zingen met Daphne Flint. Wat we gaan zingen wil ik graag geheim laten”, lacht Hein. Het nummer stond niet zo lang geleden in de top 40, dus een grote top 40 liefhebber weet nu misschien wel welk nummer het wordt.

Ben jij niet zo’n top 40 liefhebber en wil je toch weten wat Hein gaat zingen? Heb je daar dan ook nog een leuke avond voor over met meerdere musicalsterren? Kom dan 21 mei naar Theater Castellum te Alphen aan den Rijn voor een gezellige avond. En je steunt ook nog een goed doel. Kaarten zijn te verkrijgen op www.theatercastellum.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>