web analytics

Is Home thuiskomen

homeagain.indd

Een opvanghuis aan de rand van de stad. De jongeren die er wonen, zijn het meest taaie soort tuig dat er bestaat. Ze zijn er in geslaagd al hun begeleiders het huis uit te jagen en zijn nu aan zichzelf overgeleverd.

Deze musical speelt zich af in dit opvanghuis waar 5 jongeren, ieder met hun eigen problemen wonen. Als Burg op de vlucht is voor de politie zoekt hij onderdak bij zijn jongere broer Sept, die in dit opvangtehuis woont. Tijdens zijn verblijf probeert hij er alles aan te doen om de jongeren op het rechte pad te krijgen en niet dezelfde fouten te maken als hij zelf.

Home again is een echte rockmusical. De rockmuziek in deze voorstelling is dan ook zeer geslaagd. De eerste acte komt langzaam op gang, wat vooral komt door de vele liedjes die je in het begin achter elkaar krijgt waardoor de meeste castleden pas laat in hun rol zaten. Later als er meer dialogen komen is de voorstelling meteen beter te volgen. De tweede acte is dan ook een stuk sterker, ook omdat er in dit deel meer gevoel in het spel komt, wat ook goed naar het publiek overgebracht wordt.

Het decor is eenvoudig maar zeer functioneel waardoor de productie op een goede manier op het podium gebracht wordt. Ook is het een plus dat de band in het zicht op het podium staat.

De voorlopers van deze productie (Home & Home 2) hebben grote talenten gebracht, waaronder Kim-Lian van der Meij. Ook in deze versie zit zeker talent voor de toekomst. Uitschieters in deze cast zijn Desi van Doeveren en Joël de Tombe die qua spel en zang erg overtuigend overkomen. Ook Amir Vahidi (bekend van op zoek naar Joseph) is erg gegroeid sinds de zoektocht.

Home again is nog t/m Mei te zien in verschillende Theaters

Recensie Dennis Swiers

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>