web analytics

JEANS 22 Dynamite

jeans 22

Na de ongelofelijk succesvolle en door publiek en pers zeer gewaardeerde voorstelling JEANS 21 – Grown Up! brengt JEANS de 22e editie op de planken. “Dynamite” heet de nieuwe show en de kern van de voorstelling is passie, plezier en intense emotie.

De nummers die in JEANS – Dynamite te zien en te horen zullen zijn, worden met volle overgave gebracht en raken het publiek recht in het hart door de emotie, de kracht en de intensiteit van de vertolking. JEANS geeft nog steeds jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek.

Dynamite staat voor de kracht van deze jonge talenten en dus van deze voorstelling! De creatives van JEANS – MD Bert Stoots en regisseur Perry Dossett – zetten wederom hun, inmiddels zeer succesvolle, handtekening onder deze editie van JEANS. Voor een trouw én nieuw publiek!

Enkele quotes!
 JEANS – daar draaien de stoelen zich nog steeds voor om! – Metro:
 Smaak en variatie in volwassen show – DvhN/Jacques d’Ancona:
 JEANS – Muzikale wereldreis …. met vocalisten met gouden keeltjes – Theaterparadijs:
 JEANS overdonderd met schitterende stemmen

Jeans is nog tot 24/2/13 te zien in de Theater’s

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>