web analytics

Jeans release single “Kleuren”

img_1062

Afgelopen maandag avond, vond de release plaats van de single “kleuren” van de theater groep Jeans. Deze werd uitgereikt door Tony Neef, ooit ook begonnen bij Jeans, nu schrijver van het nummer. Jeans is zoals Tony een paar keer herhaalde één van de best verkopende theater shows van de laatste jaren. Hij hoopt natuurlijk dat deze single net zo succesvol is, als de hit van Jeroen van de Boom “je bent zo”, die hij ook geschreven heeft. De bij passende clip is opgenomen in hartje Amsterdam, op het Leidse plein. Het is een vrolijk zomers nummer.

img_1044

Jeans verandert elk seizoen van samenstelling, zo is Nigel Brown er dit seizoen bij gekomen , Nigel kennen de meesten van ons van Idols en The voice of Holland. Nigel kende Jeans niet voordat hij gevraagd werd om auditie te doen, maar kijkt er erg naar uit, om deze spannende en leuke uitdaging aan te gaan.

Verder zijn nog te zien:
Ben van Vugt studeert volgende week af van de theater academie in Tilburg.
Hij had op de academie gehoord over audities voor Jeans, en heeft geen seconde getwijfeld, en heeft met succes de audities overleefd. Hij kijkt er erg naar uit om met zijn leuke collega’s door het land te gaan touren.

Tjindjara Metschendorp zit op de befaamde Hogeschool dans academie van Lucia Marthas. Tjindjara is super trots dat ze een single, met bijhorende video clip mag opnemen, ze heeft er veel plezier aan beleefd.

img_1048

Eileen Schilder vindt het juist wel leuk dat er elk jaar wisselingen zijn, elk nieuw lid van de groep brengt iets eigen, iets uniek mee.Waardoor de show ook elk seizoen anders, uniek is. Eileen werkt ook mee achter de schermen, zij gaat nog door met Jeans, totdat ze het zelf niet meer verantwoord vindt. Maar zal altijd wel achter de schermen blijven mee werken. Ze heeft totaal niet de ambitie om net als enkele andere collega’s over te stappen naar musical. Bij Jeans vind ze juist de interactie met het publiek zo leuk, maar ook de veelzijdigheid van de show trek haar erg aan.

Kijk op https://www.facebook.com/theatershowjeans voor meer informatie over het downloaden van de single, je kan hier ook de videoclip bekijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>