web analytics

Joao Paulo de Almeida

joao

Opleiding:
Joao Paulo de Almeida werd op 12 Juli 1983 geboren in Brazilië en begon al vroeg met acrobatiek. Hij studeerde af aan de Royal Acadamy of Dance in Bahia.

Theater:
Joao Paulo danste in klassieke stukken als De Notenkraker, La Fille Mal Gardee, Le Corsaire, Coppelia en Beauty and the Beast. Hij sloot zich aan bij Gilmar Sampaio Company. Maakte voor Magic Life Entertainment een acrobatische dans-act en trad op in Griekenland en Turkije. Werkte mee aan Tanzpool Coaching ‘05 (Wenen) en was lid van de Tumbao Dancers. Danste in Romeo & Julia (Wenen). En was te zien in Nederland in de Nederlandse tour van de musical Cats, als Pouncival en understudy Tombrutus en Dr. Diavolo.
Joao was 2 seizoenen te zien als performer/danser naast Ellen Ten Damme in Cirque Stiletto, en als Benjamin in Joseph and the amazing dreamcoat.

Internet:
Website: www.jpdancer.webs.com
Fansite:
Twitter:

Foto Mieke van der Raay

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>