web analytics

Jon en de Jongens | muziek theater

jon en de jongens

Jon van Eerd en Lone van Roosendaal

Topvermaak door Jon van Eerd en Lone van Roosendaal. De vriendschap tussen Jon van Eerd en Lone van Roosendaal heeft geleid tot een mooie theatervoorstelling. Ze halen herinneringen op door middel van anekdotes, herkenbare ballades en swingende Broadway-nummers. Met deze voorstelling laten ze zien dat de bulderlach en de ontroerde traan dicht bij elkaar liggen.
Jon van Eerd
zit dit jaar 25 jaar in het vak! We kennen hem vooral van zijn hilarische komedies, maar hij heeft talloze malen laten zien dat hij ook een andere kant in zich heeft in musicals zoals ‘Titanic’ en het gelauwerde ‘La Cage aux Folles’. En onlangs nog met zijn optreden als solist in de Mattheus Passion. Als er iemand in het theatervak ons moeiteloos kan raken en weet te laveren tussen de lach en de traan dan is hij het wel.
Lone van Roosendaal kennen we als fantastische performer en blaast al jaren haar publiek van de stoel in musicals als ‘Mamma Mia’ en ‘Zorro’. Zij is de belichaming van de femme fatale maar bewijst zich door een grote dosis humor ook als rascommediènne. Jon en Lone kennen elkaar al jaren en hebben in meerdere producties samen gespeeld. Die vriendschap en het gedeelde vakmanschap heeft geleid tot deze voorstelling waarin ze zij aan zij herinneringen ophalen door middel van hilarische anekdotes, mooie, herkenbare ballades en chansons en swingende Broadwaynummers. Deze voorstelling staat garant voor een avond topvermaak waarbij bewezen zal worden dat de bulderlach en de ontroerde traan dicht bij elkaar liggen.
Jon en de Jongens is van 20 april 2013 tot 15 juni 2013 te zien in de Theaters.
en gaat op 28 april 2013 in DeLaMar Theater in Première
Fotografie: Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>