web analytics

Koop nu een fles champagne en krijg 2 tickets voor Yab Yum in het Nieuwe Luxor cadeau!

yab Yum Logo

Geheel in de traditie van Yab Yum, je bestelde immers nooit een kamer maar een fles champagne, is het nu mogelijk om een fles champagne aan te schaffen waarbij je een avondje uit cadeau krijgt.

In het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam presenteerde Richard Groenendijk, John in de musical Yab Yum, de feestelijke champagne actie.
Samen met Bas Muijs, Sharifa Smith en Anne-Marije Huijboom toonde hij aan de pers een stukje uit de musical Yab Yum. Richard had de vrijheid genomen om in dit stuk te vertellen over de feestelijke actie. De mogelijkheid om bij aankoop van een fles champagne de musical Yab Yum te bezoeken. Toepasselijker kan het niet zijn.

Tijdens de feestdagen is de musical Yab Yum – Het circus van de nacht, te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Vanuit de foyer kijk je uit op de prachtige skyline van Rotterdam. In de avond is deze verlicht, wat vooral tijdens de feestdagen een prachtig gezicht is. Wat is er nu een mooier cadeau voor de feestdagen dan een avondje uit naar Yab Yum? Precies een fles champagne, waarbij je 2 tickets voor deze musical cadeau krijgt!
Al vanaf 69 (het begint al in stijl) euro heeft u een fles Beaumet Champagne met twee tickets voor een voorstelling naar keuze! Voor 129 euro zit u op de beste plaatsen, heeft u recht op twee consumpties en een programmaboek. Een ideaal en prachtig cadeau voor de Kerst. Na afloop kunt u thuis na genieten onder het genot van een heerlijk glaasje champagne.

Hoe werkt het?
Het Luxor Theater verkoopt in december via de Kassa van het Luxor Theater flessen champagne. U bestelt een zilveren, gouden of diamanten fles champagne. Deze kunt u daarna ophalen inclusief een voucher voor 2 tickets Yab Yum naar keuze te bestellen bij het Luxor Theater. Een ideaal cadeau. De datum kan, op basis van beschikbaarheid, later worden vastgelegd. Eventueel is het ook mogelijk de fles op de avond zelf op te halen aan de kassa.

Extra informatie
Champagne Beaumet
Zilveren Etiket 69 euro incl. 2 tickets Rang 5
Gouden Etiket 105 euro incl. 2 tickets Rang 1
Diamanten Etiket 129 euro incl. 2 tickets Rang 1+ programmaboek + 2 consumpties
De Kassa van Nieuw Luxor is dagelijks te bereiken tussen 13.00 uur en 18.00 uur via 010-484 3333

Onze fotoreportage van dit persmoment treft u hier

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>