web analytics

Laura Vlasblom steunt meerdere goede doelen

Laura Vlasblom

“Ik kende Nicky van der Kuyp van Legally Blonde, dus vandaar dat ik ook wel meteen ja zei voor deze actie.” Laura Vlasblom steunt naast Stichting Amal ook nog veel andere doelen zoals bijvoorbeeld Stichting upside van down en Stichting Kikker. Zelf vindt ze het ook heel belangrijk om iets met die goede doelen te doen. “In dit vak ben je toch veel met jezelf bezig. Je moet teksten leren, je moet met voorstellingen bezig zijn. Daarmee vergeet je soms de dingen om je heen.” Laura vindt het juist mooi om zo met zijn allen iets te doen voor een goed doel. “Dat is mooi. Je staat met zijn allen op het podium en je weet waarvoor je het doet, geld ophalen voor een goed doel. Een heerlijk gevoel is dat.”

Niet alleen in een groep is Laura nu voor goede doelen bezig, ze is nu zelf ook bezig met een actie. “Ik ga 12 uur in een hokje zitten voor Stop Kindermisbruik.” Dit doel richt zich voornamelijk op minderjarige meisjes in India die gedwongen worden om in de prostitutie te werken. Het hokje is net zo klein als het hokje waar de meisjes in zitten. Lock me up-free a girl zal 25 mei plaatsvinden in Amsterdam, meer daarover vind je op de site www.justgiving.nl .

Voordat Laura zich laat opsluiten zal ze eerst nog een nummer van Alanis Morissette vertolken op het benefietconcert. “Ik ga ‘Uninvited’ zingen. Het liefst doe ik er ook nog een nummer van Janis Joplin bij, maar we moeten eerst even kijken of daar de ruimte voor is. Alanis wordt het sowieso.”

Wil je Laura het nummer van Alanis horen zingen en wil je daarnaast ook een leuke avond beleven? Kom dan 21 mei naar Theater Castellum te Alphen aan den Rijn voor een geweldige avond. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theatercastellum.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>