web analytics

Michael Muller | “M-lab kindjes” Michael Muller en André Haasnoot zijn weer terug thuis

IMG_6910

Michael Muller en André Haasnoot gaan samen de broers Oscar en Phil spelen in de voorstelling “The Wild Party”.

André heeft ervaring in het m-lab, want hij heeft recent in de prachtige versie van “Spring Awakings” gestaan.

André was 2 jaar geleden naar de vorige versie van deze voorstelling geweest in m-lab en was gelijk erg onder de indruk van The Wild Party. Hij hoopte eens in deze voorstelling te mogen spelen en nu komt de voorstelling terug en gaat deze wens in vervulling.

Verder heeft André niet echt een droomrol meer en hij wilt zoveel mogelijk verschillende rollen spelen om veel ervaring op te doen.

Na “The Wild Party” heeft hij al volgende mogelijkheden, maar heeft op het moment van het interview heeft hij nog niet getekend dus kan daar nog geen definitieve uitspraken over doen.

Michael kende de rol niet voordat hij auditie ging doen, maar dat was hetzelfde als destijds met “Urinetown”. Ondanks zijn jeugdige leeftijd van 21 jaar heeft Michael al jaren ervaring, want als kind speelde hij al in “Kunt U ons de weg naar Hamelen vertellen, meneer” en ook in “Pietje Bell”.

Inmiddels is hij afgestudeerd aan de dans-academie van Lucia Martas.

Ook heeft hij een rol weten te veroveren in een speelfilm genaamd: “170 Hertz”.

Michael is een veelzijdig talent en in “The Wild Party” speelt hij samen met het andere multi-talent André Haasnoot de rol van de broers Phil (André) en Oscar (Michael).

Deze broers zijn pianisten/componisten en hebben een stuk geschreven die willen ze gaan uitbrengen. Daarom proberen ze iedereen voor het stuk warm te maken.

Michael vertelt dat het heel zwaar is om alles in deze korte repetitie periode (3 weken) alles onder de knie te krijgen. De choreo in deze versie zal totaal verschillend zijn van de vorige versie. Deze choreo veel meer “fosse” is dan de vorige versie.

The Wild Party speelt na z’n eerste try-out in het m-lab nog 14 voorstellingen door het land. Waaronder de premiere in het mooie nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>