web analytics

Martin van der Starre

Foto: Roy Beusker

Opleiding
Martin studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Leiden. Kreeg zanglessen van Rob Stallinga en Edward Hoepelman. Volgde acteerworkshops van onder anderen Marcus Azzini en Kitty Courbois.

Muziek
Tot 2010 leadzanger van de Haagse coverband jeWelste. Scoorde in 2008, samen met Edwin Evers, als KIDB, de top-3 hit ‘Una Paloma Blanca Heel de Zomer Lang’. Toerde met verschillende bands door onder anderen Zuid-Afrika, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Spanje. Trad op tijdens de Millennium Countdown in Nagasaki, Japan. Veelgevraagd sessiezanger en stemacteur van radio-jingles en commercials. Medio 2010 verschijnt zijn Nederlandstalige soloalbum.

Theater
Speelde in 2006 de rol van Judas in Jesus Christ Superstar, gevolgd door de hoofdrol in Route 66. Leadzanger bij Rock Opera In Concert en Going Dutch met Orkest Koninklijke Luchtmacht. Was recentelijk te zien in De Geheime Tuin.

Televisie
Gastrol in Onderweg Naar Morgen. Vanaf 2008 leadzanger bij Ik Hou van Holland (RTL4).

Foto Roy beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>