web analytics

Matthew Michel | Dan kan ik lekker afwisselen

Matthew Michel

Tijdens de perspresentatie van Shrek spraken wij met Matthew Michel. Matthew speelt in Shrek de rol van Peter Pan. “Ik ben ook een deel van het ensemble. Iedereen heeft z’n eigen ding en dat is heel leuk.” De rol van Peter Pan zelf is volgens Matthew niet heel groot. “Eerder iets kleins, maar dat is prima.”

Na een ruime week repeteren is Matthew erg tevreden. “De repetities gaan heel goed. We hebben al veel aangeleerd. Het gaat heel snel.” Ook is de sfeer in de groep superleuk. “Bij de eerste scriptlezing hebben we heel veel gelachen toen we het verhaal aan het lezen waren.” Volgens Matthew is het script heel erg grappig en de verschillende manieren waarop het is ingevuld is volgens hem erg leuk.

Matthew geeft aan dat tijdens de repetitie het ensemble en de hoofdrolspelers nog veel apart aan het werk zijn. “Wij zijn in een aparte studioruimte bezig met de groepsnummers en zij zijn in een andere ruimte door de scenes aan het gaan. Heel af en toe kruizen wij elkaar, maar de meeste samenwerking moet nog komen.”

Naast zijn carrière als musicalartiest staat Matthew ook bekend om zijn rol als Daan in de popband Pop4You. Deze popband geeft optredens en heeft ook z’n eigen televisieserie. Naast het repeteren voor Shrek zijn er af en toe nog optredens in het weekend. Ook wacht Matthew op een seintje dat het tweede seizoen van de televisieserie opgenomen kan worden. Volgens hem is de combinatie van Shrek en Pop4You goed te maken. “Het is wel even plannen, maar het lukt wel. Ik ben heel blij dat het doorloopt, want dan kan ik lekker afwisselen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>