web analytics

Michelle swingt in Saturday Night Fever

Michelle Splietelhof

De musical Saturday Night Fever speelt al enkele maanden in verschillende theaters door heel Nederland. Elke avond opnieuw wordt het welbekende discoverhaal vertoond. En elke avond opnieuw wordt Tony Manero verliefd op Stephanie Mangano. Tot voorkort speelden musicalsterren Joey Ferre en Noortje Herlaar deze twee hoofdrollen. Maar sinds kort is het Michelle Splietelhof waar Tony’s hart sneller van gaat kloppen.

Michelle vervangt sinds half april Noortje Herlaar in de rol van Stephanie. Noortje is voor het einde van de productie gestopt in verband met andere geplande projecten. Zo werd onlangs bekend dat ze deel uit gaat maken van de cast van de televisieserie: ‘Moeder, ik wil bij de Revue’. Michelle Splietelhof heeft afgelopen dinsdag haar eigen première als Stephanie gespeeld.

Michelle heeft al meerdere musicalrollen gespeeld. Zo was ze onder andere te zien in Cats en Les Misérables. Afgelopen theaterseizoen vertolkte ze de rol van Luisa in de musical Zorro. Met deze rol was ze, als geliefde van Zorro, tot begin 2012 te zien.

De rol van Stephanie past Michelle Splietelhof goed. In de eerste akte is haar rol minder actief dan in de tweede akte. Toch weet Michelle de aandacht van het publiek te trekken op de momenten dat ze wel op de planken staat. Tijdens de tweede akte blaast ze de hele zaal omver met haar prachtige solo. Daarnaast komen ook haar acteer- en dansprestaties goed uit de verf. Ze speelt de rol alsof ze dat al tijden doet en past daardoor perfect in deze energieke en swingende show.

Naast Michelle is ook hoofdrolspeler Joey Ferre te bewonderen. Joey won de rol begin dit jaar tijdens de zoektocht naar Tony Manero in het programma ‘Sunday Night Fever’ op RTL4.

De musical Saturday Night Fever is tot eind juli te zien. De reizende productie komt nog in de volgende steden: Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Enschede, Rotterdam en Heerlen.


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>