web analytics

Musical Boot Camp 2013 op Franse platteland

Toneel Boot Camp

Voor de derde keer wordt er een Musical Boot Camp gehouden in de prachtige natuur van midden-Frankrijk. Professionele acteurs Kiki Classen, Menno Leemhuis en Nicoline van Doorn bundelen hun krachten en geven een week lang les aan beginners en gevorderden. De locatie betreft een oud watermolencomplex in natuurpark De Morvan. Op deze prachtige plek wordt in alle rust een week keihard gewerkt, maar ook plezier gemaakt. Doordat de groepen klein zijn en de docenten dus veel individuele aandacht kunnen geven aan de studenten is MBC 2013 voor alle niveaus toegankelijk.

Onder begeleiding van bekende acteurs krijgen maximaal vijftien studenten gedurende een week les in de belangrijke onderdelen van het musicalvak (zang, dans en acteren).

Op een prachtige locatie in Frankrijk zijn deze drie acteurs de privéleraren van in totaal 15 studenten per week. De deelnemers krijgen een goede basis om misschien zelf wel de ‘musicalster van de toekomst’ te worden. De deelnemers krijgen de fijne kneepjes van dit mooie vak bijgebracht en eten en slapen op het watermolencomplex Moulin la Versenne.

De kosten voor MBC 2013 bedragen 795 EURO. Deze prijs is inclusief vervoer naar Moulin la Versenne, de lessen en comfortabel verblijf met drie maaltijden per dag.

De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar en deelnemers onder de 18 jaar dienen toestemming te hebben van de ouders/voogd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>