web analytics

Next To Normal

next to normal logo

Next to Normal vertelt het verhaal van een op het eerste gezicht doodnormale vrouw (Simone Kleinsma), echtgenote en moeder die vecht met een ingrijpende gebeurtenis en de impact daarvan op haar gezin. Een krachtig maar ook humorvol verhaal over een familie die probeert om te gaan met een situatie die niet normaal is, maar wel begrijpelijk. Next to Normal is een verrassende en originele musical waarin komische momenten en integere emoties elkaar afwisselen.

Next to Normal is vanaf januari 2012 in een geheel eigen versie in Nederland te zien met o.a Simone Kleinsma, Freek Bartels, René van Kooten,Wim Van Den Driessche, Michelle van de Ven en Jonathan Demoor. In een regie van Paul Eenens en vertaling van Daniel Cohen.

De eigentijdse muziek en tekst van Tom Kitt en Brian Yorkey werden in 2010 onderscheiden met de prestigieuze Pulitzer Prize. In 2009 werd Next to Normal voor elf Tony Awards genomineerd. Next to Normal werd in de juryrapporten geprezen als de voorbode van een nieuwe generatie musical.

“Next To Normal is something much more than a feel good musical. It is a feel everything musical.” (New York Times)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>