web analytics

Niet één maar zes Annie’s presenteren zich

Albert met Annies

Na een lange zoektocht naar Annie was het dan eindelijk zover. In de GaiaZoo in Kerkrade werd bekend gemaakt welke zes meisjes de rol van Annie in de gelijknamige musical van Albert Verlinde Entertainment zouden gaan spelen.

Met een laatste auditie voor de Nederlandse pers, ouders, Albert Verlinde en een jury lieten alle aanwezige kinderen nog eens zien en horen waarom juist zij Annie moesten worden. Gezamenlijk zongen zij uit de musical ‘’Hey buschauffeur’’ Er werd niet alleen gezongen, de kinderen dansten er nog bij ook. Meteen viel op dat al deze kinderen barsten van het talent. De jury ging in overleg waarna Albert Verlinde de uitslag bekend zou komen maken.

Samen met een klein uiltje, wat nog maar net geboren was, kwam Albert Verlinde het toneel op. Hij sprak met de kinderen, stelde ze gerust, improviseerde her en der omdat de regen het een en ander in het water had laten vallen en had toen een enorme verrassing voor alle kinderen.
Alle kinderen zouden te zien zijn in de musical Annie. Een luid gegil barstte los. Alle kinderen waren dolgelukkig. Natuurlijk kunnen niet alle kinderen Annie gaan spelen. Daarvoor waren het er teveel. Naast Annie zijn er nog veel meer weesjes in de voorstelling nodig en die rollen zouden zij op zich nemen. Uiteindelijk werd bekend gemaakt dat Zoë, Mirre, Roos, Iris, Venna en Antoinet om en om de rol van Annie zullen gaan spelen.

Alle kinderen hebben zich daarna verzameld om zich voor te bereiden op een nummer wat ze gingen zingen voor de pers. De Annie’s waren dit keer gekleed als Annie en verzorgden allen een klein solostukje. De speelgroepjes ( De kinderen spelen altijd met dezelfde kinderen samen) werden bekend gemaakt, GaiaZoo liet weten dat zij gedurende het hele seizoen hoofdsponsor van Annie zouden zijn en de kinderen kregen allen een klein aandenken.

Vervolgens gingen de Annie’s mee naar buiten om daar onder andere op de foto te gaan met de giraffen. In de stromende regen lieten zij een stralende glimlach zien en gingen zij enthousiast op de foto.

De meisjes hebben laten zien dat ze vol energie en enthousiasme zitten, zij dolgraag deze rol willen gaan spelen en dat ze al helemaal Annie zijn geworden. Ook hun interactie met de andere kinderen was in deze korte tijd al goed zichtbaar. Het kan niet anders dan dat Annie straks een geweldige familievoorstelling gaat worden.

De perspresentatie vond op 3 juni 2012 plaats in GaiaZoo te Kerkrade

Voor onze foto’s klik hier

2 Responses to Niet één maar zes Annie’s presenteren zich

  1. Zou je de naam Venne willen veranderen in Venna :-) Dan heb je de juiste naam staan. Dank je wel alvast voor de wijziging..

    Groetjes,
    Pieter

  2. Esther Derksen zegt:

    Gedaan! Ons excuus

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>