web analytics

Noortje Herlaar

Premiere Mary Poppins (3) Noortje

Opleiding
Noortje studeerde in 2007 af aan de Muziektheateracademie van het Rotterdams Conservatorium. Kreeg zangles van onder anderen Alberto ter Doest. Kreeg spelcoaching van onder anderen Carola Arons en Hajo Bruins. Volgt momenteel zangles bij Karin van Arkel.

Theater
Studeerde af met eigen solovoorstelling La Vie En Rose (regie Carola Arons). Was te zien in De Matroos In De Doos van Theater Terra (regie van Fons Merkies). Speelde ook in de musical Dirty Dancing de rol van Lisa Houseman en in The Beastly Bombing van Opera aan het IJ. Was afgelopen seizoen te zien in de M-Lab productie Urinetown.

Televisie
Winnares van het AVRO televisieprogramma Op Zoek Naar Mary Poppins waarin 11 jonge vrouwen de strijd aangingen om de hoofdrol in de musical Mary Poppins van Joop van den Ende Theaterproducties.

Overig
Trad veel op als leadzangeres bij onder anderen de big band van Koos Mark. Verleent tevens haar stem aan verschillende tekenfilms, luisterboeken en series, waaronder Het Kleine Spookje Laban en The Troop.

Internet
Website: www.noortjeherlaar.nl
Fansite: http://noortje-herlaar-officiele-fansite.clubs.nl/
Twitter: https://twitter.com/noortjeherlaar

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>