web analytics

Ook Nicky van der Kuyp en Cindy Bell naar Mallorca

Cindy Bell.bmp

Nicky van der Kuyp en Cindy Bell zullen beiden te zien zijn in de Engelstalige versie van Daddy Cool op Mallorca. Dit vertelden de musicalsterren aan AVRO Musical tijdens het benefietconcert Just Once.

Nicky van der Kuyp gaat de hoofdrol van Roos vertolken. Zij heeft deze rol ook meerdere malen gespeeld in de Nederlandse versie, als alternate van Kim-Lian van der Meij. Het is nog niet bekend welke rol Cindy Bell gaat spelen.

Eerder maakte Ruben Heerenveen al bekend dat hij wederom de hoofdrol van Sunny zal gaan spelen.

Mallorca
De Nederlandse versie van Daddy Cool dient als basis voor wereldwijde producties van deze musical. Een grote Duitse producent is verantwoordelijk voor de Engelstalige versie op Mallorca.

Daddy Cool
De musical Daddy Cool bevat de grootste hits van Boney M. en geestelijk vader Frank Farian, waaronder Daddy Cool, Ma Baker, Sunny en The Rivers of Babylon. Het verhaal gaat over de liefde tussen twee jonge mensen met twee totaal verschillende cultuurachtergronden.

De première van Daddy Cool op Mallorca vindt plaats op 29 juni 2012 in het Trui Theatre in Palma. De musical zal daar in ieder geval tot 23 september te zien zijn.

bron: AVRO

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>