web analytics

Ook Renée van Wegberg, Celinde Schoenmaker en John ter Riet te koop t.b.v. M-Lab

Foto: Roy Beusker

M-Lab opent dit theaterseizoen met Shakespeare in Concert. Naast onder meer Brigitte Heitzer, Celine Purcell, Freek Bartels en Jamai Loman verlenen op 10 en 17 september aanstaande ook Renée van Wegberg, Celinde Schoenmaker en John ter Riet hun medewerking. Ze brengen nummers ten gehore uit musicals en opera’s geïnspireerd op het oeuvre van William Shakespeare. Via de veilingsite eBay kunnen geïnteresseerden ook deze artiesten met bijbehorend nummer adopteren door het hoogste bod uit te brengen. De hoogste bieder krijgt als dank naamsvermelding in het programmaboek, op de website en ontvangt een persoonlijke dankboodschap van de betreffende artiest. Bieden is vanaf vandaag exact tien dagen mogelijk en kan als individu, vriendengroep, fanclub, bedrijf of als cadeau. Alle betrokkenen bij Shakespeare in Concert verlenen geheel belangeloos hun medewerking.

Celinde Schoenmaker zingt ‘If love’s a sweet passion’ uit The Fairy Queen (A Midsummer’s Night Dream)
John ter Riet – ‘Sigh no more ladies’ uit Much ado about nothing
Renée van Wegberg – ‘Easy to be hard’ uit Hair (Hamlet en Romeo and Juliet)

M-Lab hoopt met dit concert iedereen wakker te schudden en in te laten zien dat zij alleen kan blijven voortbestaan met behulp van allen die de relevantie van M-Lab inzien. Deze bij publiek, critici en makers gewaardeerde organisatie wordt vanaf 2013 namelijk niet langer ondersteund door de overheid. Voor de ontwikkeling van de musicalcultuur in Nederland blijft het van belang dat musicaltheater zich, naast het volledig commerciële aanbod, kan blijven ontwikkelen met nieuwe kleine producties en nieuw talent.

www.m-lab.nl

Foto: Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>