web analytics

Pamela Teves

Chantal Janzen

Opleiding
Pamela Teves behaalde haar doctoraal in de rechten en volgde diverse lessen en workshops op het gebied van dans en zang.

Theater
Daarnaast was Pamela onder andere te zien in Duet For One, Laat Je Niet Kisten en de kluchten De Tante van Charlie, Een Rits Te Ver en de musicals My Fair Lady, De Spooktrein, Madam van Annie M.G. Schmidt, De Kleine Zeemeermin en de musical Cabaret.

Televisie / Film
Pamela Teves was de afgelopen 16 jaar te zien als Bettina Wertheimer in Onderweg naar Morgen en speelde daarnaast rollen in o.a. Oppassen, Goede Tijden Slechte Tijden, Prettig Geregeld, Voor –en Tegenspoed en De Erfenis. Ook speelde zij in films, waaronder De vierde Man, De Kleine Blonde Dood, Murder Story en vijf Sinterklaasfilms.

Prijzen
Cabaret waar Pamela in 2009 een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol in een grote musical voor won.

Foto Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>