web analytics

Perspresentatie de Kleine Blonde Dood.

kleine blonde dood

In Zoetermeer verzamelde de pers zich voor de pers preview van de nieuwe Nederlandse Musical “De Kleine Blonde Dood” met onder andere William Spaaij en Marjolein Teepen. Albert Verlinde benadrukte dat dit de eerste productie is van zijn bedrijf waar alles voor nieuw gemaakt is. Zo is de muziek speciaal voor deze musical gemaakt.

Tijdens de preview krijgen we de verschillende jongetjes te zien die de hoofdrol van de zoon van Boudewijn op zich nemen. Ook William Spaaij en Marjolein Teepen laten een aantal nummers horen. Zo zingt William met zijn ‘zoon’ het Pieslied. Een typisch vader en zoon nummer wat de zaal flink laat gniffelen.

Het verhaal gaat over de artistieke Boudewijn (gespeeld door William Spaaij) die een kind verwekt bij zijn oude basisschool lerares (Marjolein Teepen). Pas na een aantal jaar weet hij van het bestaan af. Niet direct wil hij er iets van zijn zoon weten. Als hij merkt dat zijn moeder een dronkenlap is, komt zijn vaderinstinct maar boven. Veel herinneringen van zijn band met zijn eigen vader komen naar boven. Als Micky (zijn zoon) van de trap valt en in coma raakt, staat Boudewijn voor een onmogelijke keuze.

Albert Verlinde over het stuk: “Het is een mooi verhaal over het echte leven. Het gevecht tussen twee ouders om hun kind komt vaak voor. Boudewijn moet volwassen worden zodra hij beseft dat hij een kind heeft. Een mooie ontwikkeling in zijn karakter”.

Momenteel zijn de try outs begonnen van de Musical. Op 9 December zal “De Kleine Blonde Dood” in Den Haag in première gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>