web analytics

Premiere De boot en het meisje

IMG_9167
Nathalie van Gent en Sander van Amsterdam in De boot en het meisje
De boot en het meisje gaat over vriendschap en liefde, maar vooral over het schemergebied tussen beide. Bestaat het eigenlijk wel, dat een man en vrouw ‘gewoon’ beste vrienden kunnen zijn? Of zit er altijd meer achter?
In deze musical maken we kennis met Iwan en zijn beste vriendin Rosa. Iwan worstelt met zichzelf en met het leven. Op advies van anderen koopt hij, min of meer per ongeluk, een woonboot en brengt daarmee, ook weer per ongeluk, zijn vriendschap met Rosa in gevaar.
De muziektheatervoorstelling De boot en het meisje is gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Jonathan van het Reve. Samen met componist Thomas de Jonker bewerkte hij het boek tot een muzikale eenakter. Droogkomische dialogen worden afgewisseld met een combinatie van muzikale stijlen, van zeemansliederen tot country, van klassieke muziek tot cabaret. Frank Lammers neemt de regie voor zijn rekening.

no images were found

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>